Garden Studio Cosy Corner Landscape

outdoor_office
Situated in a domestic garden in Hackney, the new ‘shed’ replaces a dilapidated asbestos-ridden and spider-filled hut and acts as a working studio.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Subscribe
Notify of
1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top
815 Shares
Pin616
Share199
Tweet
WhatsApp
Email